| Taking pictures | |
|
|
|
Autor | Teade |
---|
Amanda Miller
Postituste arv : 1468 Join date : 17/12/2010
Tegelase Leht Hüüdnimi: Mandy, Lulu Vanus: 18-aastane Parim omadus: Lõbus isiksus.
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 5:47 am | |
| "Sa oled esimeses? Kolmandas?" pakkus Amanda huupi. Akadeemiasse minnes oli ta sealt suhteliselt kiiresti läbi tuhisenud ja ainult enda asjad kuskile jätnud, et ise välja minna. Sellepärast polnud tal ka meeles, kuidas need korterid täpselt asetsesid. "Külastusaeg on meil kümnest kuueni," lausus neiu ametlikul toonil, hoides muiet tagasi. | |
|
| |
Bryan Powell
Postituste arv : 362 Join date : 15/12/2010
Tegelase Leht Hüüdnimi: Bry, B Vanus: 21. aastane Parim omadus: Mõistev
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 5:52 am | |
| "Esimeses" vastas Bryan siis seepeale, kui Amanda huupi tema korterinumbrit pakkuda üritas. "Ja minu külastusaeg ükskõik millal" lisas ta kavalalt ning naeratas, vaadates nüüd taas Amanda poole, kes tema kõrval ikka jalutas. | |
|
| |
Amanda Miller
Tegelase Leht Hüüdnimi: Mandy, Lulu Vanus: 18-aastane Parim omadus: Lõbus isiksus.
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 5:54 am | |
| "Esimeses.." kordas Amanda, et see talle meelde jääks. "Ja missugune magamistuba?" küsis neiu kerge muigega. "Okeiokei.. Kõigest nali," lisas ta üpris kiirelt. "Kuigi no.. Kui sulle ükskõik millal külla võib tulla ja mul kell kolm öösel uni ära läheb, oleks vast päris kasulik teada, millises toas sa oled, et mitte mõnd suvalist kutti üles ajada," muigas Amanda pilku Bryan'ile viies. OT: ja muidugi pean ma ju sulle veel ära vastama ja ei jõuagi kunagi magama. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 5:57 am | |
| Bryan naeris endamisi, kui kuulis Amanda juttu. "Neljas tuba" lausus ta siis. "Teistele kuttidele sa ei saagi otsa joosta seal. Kahjuks või siis õnneks olen ma ainuke meessoost isik seal korteris" lausus ta ning naeratas siis laialt, jälgides ikka Mandyt. "Ja kas mina ei saagi vastutasuks siis külastusaega ükskõik mis kellaajal?" uuris Bryan siis mingi aja pärast. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 10:49 pm | |
| "Sinu jaoks kindlasti õnneks," muigas Amanda. No millisele kutile ei meeldiks kolme tüdrukuga korterit jagada? Geid välja arvatud, muidugi. "No.. Olgu. Aga omal vastutusel. Ma olen unisest peast päris pahur, nii et mind kell kolm öösel külastada ei soovitaks," lausus Mandy lõbusalt naeratades. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 10:51 pm | |
| Bryan naeratas siis endamisi. "See pahur tuju läheb kohe üle, kui sa minu kaissu saad" rääkis nooruk siis ning muigas kavalalt, vaadates Amanda poole. "Nii et võib ette sattuda küll, kui mul und ei tule" lisas ta veel selgituseks. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Reede Dets 17, 2010 10:58 pm | |
| Amanda vaikis hetke, tundes kerget puna taas põskedele tõusmas. tema ja ta elav kujutlusvõime. "Kohe nii hästi arvad endast?" küsis ta lõpuks, õrn naeratus huulil. "Võib ka ette juhtuda, et ma virutan sulle padjaga või miskit," muigas Mandy. Oma vennale oli ta loendamatuil kordadel sinikaid tekitanud, kui too tüdrukut magusamaist unest äratama tuli. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Laup Dets 18, 2010 10:05 am | |
| Bryan naeris kergelt. "Jah, piisavalt hästi arvan endast" tunnistas ta siis ning muigas, kui Amanda poole vaatas. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Laup Dets 18, 2010 9:47 pm | |
| "Sellisel juhul on mul väga kahju su ego purustada, aga minuga asjad küll nii kergelt ei käi," muigas Amanda pilku samuti Bryan'ile viies. Seekord suutis ta mehele isegi pisut kauem ilma punastamata otsa vaadata. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 3:05 am | |
| Noormees kuulas mõtlikult tütarlast ning noogutas siis. "Selge, jätan meelde" lausus Bryan siis vastuseks ning naeratas laiemalt. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 3:11 am | |
| "Tead, see kohvi kõlab praegu küll juba päris ahvatlevalt," mainis Amanda naeratades. Ta oli küll lootnud, et liikudes kaob ka külmatunne, aga märgade jalgadega see värk vist nii lihtne polnud. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 3:43 am | |
| Kuulnud, et Amanda nüüd kohvi jooma minna tahaks, Bryan noogutas. "Kõlab tõesti" lausus ta ning muigas. Pole ka ime - Amanda jalatsid olid ju läbimärjad. "Jääd haigeks niiviisi muidu" lausus ta siis hetke pärast, võttes suuna kusagile kohviku poole, mis seal ranna lähedal olid. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 3:49 am | |
| "Ei jää," sõnas Amanda, üritades veenvalt kõlada. "Ma olen Alaskal elanud ja siiani olen elus veel," naeris tüdruk, sammudes Bryan'iga samas suunas. Vähemalt ta kätel oli soe - mees oli Mandyga võrreldes tulikuum. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 5:18 am | |
| Bryan kehitas õlgu. "Siiski muretsema panev" lausus ta ning muigas. "Märgade jalanõudega on tõesti suur tõenäosus haigeks jääda. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 5:21 am | |
| "Kui isegi mina ei muretse, siis ei peaks sina ka. Minu tervis ju siiski," lausus Amanda naeratades. Kuigi see oli tegelikult täitsa armas, et mees tema pärast muretses. "Pealegi, mis see väike nohu või köha mulle teeb." | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 7:22 am | |
| "Mis teha, kui ma lihtsalt muretsen aeg ajalt selliste asjade pärast" kommenteeris Bryan siis Amanda lauset. Peagi olid nad liiva pealt asfaltile jõudnud ning jalutasid nüüd mööda kõnniteed - seal oli poole mugavam. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Esm Dets 20, 2010 7:37 pm | |
| "Ainult aeg ajalt? Ja järgmisel hetkel oled pohhuist?" tögas Amanda muiates. Neiu pilk liikus taas ta ketsidele. Märjana olid nad veelgi rohkem liiva juurde kogunud ja tüdruk tegi mõttes märkuse need enne kohvikusse sisse astumist väheke puhtamaks teha. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 4:20 am | |
| "Lähedastest hoolin ma ikka ülearu palju, pohhuiistiks ei muutu!" rääkis Bryan. "Võõrastega on see, et lihtsalt vahest teeb murelikuks mõni asi" seletas noormees siis lahti. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 4:23 am | |
| "Hmm.. Ja kuhu vahemikku mina seal siis mahutun?" uuris Amanda muiates. Päris võõrad nad ju ka enam polnud. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 4:42 am | |
| "Sa oled kusagil seal vahepeal" lausus Bryan siis. "Kuid ilmselt kaldud inimese poole, kelle pärast ma siiski muretsen" lisas ta ning naeratas siis laiemalt. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 4:45 am | |
| "Milline au," sõnas Amanda kergelt naerdes, põsed taas õhetama löömas. Neiu ise ajas selle muidugi jaheda ilma süüks. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 5:11 am | |
| Ei olnud enam palju kõndida, kuna esimene kohvik paistis. Sellele järgnes kindlasti vee mitu taolist kohvikut. "Sina valid, kuhu lähme" lausus Bryan siis lõpuks Amandale. Naistel peab ikka laskma valida ju. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 5:16 am | |
| "Mm.. Siia samasse näiteks?" pakkus Amanda. Ta polnud kunagi eriti hea otsustusvõimega olnud. Praegugi suutis ta valida vaid seetõttu, et ta tahtis lihtsalt kuskile sooja ruumi saada. | |
|
| |
Bryan Powell
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 5:17 am | |
| Bryan noogutas siis ning liikus selle esimese kohviku poole. "Kui sa seda soovid" lausus ta ning naeratas laiemalt. Jõudnud kohviku ukseni, avas ta selle ning lasi Amandal ees sisse minna. | |
|
| |
Amanda Miller
| Pealkiri: Re: Taking pictures Teis Dets 21, 2010 5:25 am | |
| Amanda pühkis enda jalad ukse ees enam vähem puhtaks ja naeratas siis Bryan'ile, astudes kohvikusse sisse. Seal polnud õnneks kuigi palju rahvast ning vähemalt oli seal soe. "Sina valid igatahes laua," muigas neiu. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Taking pictures | |
| |
|
| |
| Taking pictures | |
|